De acht waarden van de gezondheidsbegeleiders

  1. Gewicht: samen staan we sterk.  Door ons te verenigen leggen we meer gewicht in de schaal bij de overheid, mutualiteit, media, ..
  2. Verzekering: onze groepspolis is zeer volledig en is op maat gemaakt van de gezondheidsbegeleiders.
  3. Beroepsethiek: onze deontologische code zorgt voor uniformiteit, professionaliteit, kwaliteit.
  4. Homogeniteit: alle gezondheidsbegeleiders staan voor én achter onze missie, ons logo en het profiel van integrale gezondheidszorg.
  5. Naambekendheid: onze nieuwe website zorgt voor betere visibiliteit, onze communicatieverantwoordelijken zorgen voor naambekendheid, het bestuur neemt actief deel aan gesprekken met overkoepelende organisaties.
  6. Betrokkenheid: onze klanten, leden en de vrijwilligers in het bestuur van de vereniging zijn zich allemaal bewust van de noodzaak van een professioneel platform in de complementaire gezondheidszorg. Ze willen actief meewerken aan de opbouw van een stevige reputatie in onze sector.
  7. Verbinding: als lid sta je er niet alleen voor en kan je een beroep doen op de know-how en ervaring van je collega-gezondheidsbegeleiders.
  8. Kader: wij zorgen voor het kader, jij als begeleider bent verantwoordelijk voor de commerciële werking van je praktijk, maar de vereniging kan je wel morele en technische ondersteuning bieden.