• Name

 • Gerda
 • Versmissen
 • Contact Info

 • Coaching, Voedingsadvies, Kruidenadvies, Voetreflexologie, Bachbloesems
 • Stabroek
 • Sterrehoevelaan 47
 • 03/568 70 88
 • vita_@telenet.be
 • gezondheidstherapeute aan de Europese academie: 4 jaar,2001/2005; Orthomoleculaire opleiding hoge school Kempen. 2012/2014; Ven- Methode; FLOW2HEAL
  Sinds januari 2004 ben ik actief in mijn zelfstandige praktijk voor natuurlijke gezondheidszorg en levensbegeleiding.
  Ik bied ondersteuning aan bij zowel fysieke, emotionele als psychische disfuncties.
  Elke handeling is gericht om het zelfhelend vermogen te ondersteunen en te versterken.
  Kennis en inzicht van onze subtiele energievelden geven mij de mogelijkheid om zeer efficiënt chemische processen in het lichaam te herstellen alsook de harmonie in het emotionele en mentale aspect in evenwicht te brengen. Elke begeleiding die aangeboden wordt,werkt holistisch en is gericht op de individualiteit van de cliënt. Er wordt steeds de beste begeleiding aangeboden om het zelfhelend vermogen te optimaliseren en van hieruit te evolueren naar een betere gezondheid in lichaam, geest en ziel.
  Naast mijn opleiding aan De Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg heb ik meerdere getuigschriften behaald en dit in verschillende disciplines.
  KWANTUMTECHNOLOGIE: ( Is samen met het orthomoleculaire de prioritaire begeleiding in mijn praktijk)
  1. AQwaTech erkend begeleider:
  o FLOW2 HEAL: Is een gepersonaliseerde harmonische healing. Flow2Heal is een geavanceerd toestel dat de energiebalans in je leven herstelt. Door het ondersteunen en optimaliseren van je eigen zelfhelende kracht geeft dit toestel een sterke, positieve wending aan je levenskwaliteit. Ben je minder mobiel, of woon je ver van je begeleider, zijn sessies op afstand mogelijk. Deze afstandssessies worden ook toegepast bij dieren (o.a. paarden,honden en katten). In synergetische werking met de Personal 15 energetische druppels zorgen deze voor verdere ondersteuning thuis.
  o PENTA POWER = Gezond leven met straling. Penta Power Tags zorgen voor maximale
  transformatie van elektrosmog.
  2. Ven-Consulente: Vertrekkende vanuit een intake gesprek, wordt er gewerkt met onder andere 28-dagen kuren en andere Ven-remedies. Deze bevatten informatie die uitsluitend bekomen wordt uit natuurlijke bronnen, zoals het plantenrijk en het mineralenrijk. Deze remedies zijn een toegevoegde waarde aan alle bestaande modellen voor het begeleiden van de mens in zijn totaliteit. De (r)evolutionaire visie van de Ven-remedies openen enorme mogelijkheden op het gebied van gezondheid en kwaliteit van het leven

  ORTHOMOLECULAIR
  3. Orthomoleculaire voedingadviezen; voedingsadvies en suppletie. Vele mensen hebben tekorten van vitaminen en/of mineralen zonder dat er specifieke klachtenpatronen aanwezig zijn. Zeer belangrijk voor jonge mensen die zwanger willen worden of zwanger zijn. “Goed begonnen is half gewonnen!”.Cliënten worden individueel begeleid naar een gezond en natuurlijk voedingspatroon afgestemd op hun constitutie, levenswijze en omgevingsfactoren om optimaal, energiek en creatief in het leven te staan.
  4. Darmondersteuning:gespecialiseerd om het gastro-intestinaal kanaal (spijsverteringskanaal) en al onze lichaamsbarrières in optimale conditie te brengen.“gezondheid schuilt in onze darmen!” Zeer vele klachten vinden hun oorsprong in een gedegenereerd darmmilieu en in de beschadiging van onze lichaamsbarrières. Hier beginnen onze eerstelijns afweerreacties tegen alles wat lichaamsvreemd is. (virussen, bacteriën, parasieten, schimmels,enz.…)
  ENERGETISHE PREPARATEN:Al deze subtiele essences worden volgens de prioriteiten van mijn cliënten uitgetest en indien nodig in de juiste vibraties geplaatst.
  5. Emocons: Emoconie is een hoogenergetische methode voor transformatie van de aanwezige negatieve emoties naar ondersteunende emoties.
  6. Bachbloesems;
  7. Californische bloesems;
  8. Nederlandse Bloesems;
  9. Chrysolight-essences;
  10. Lichtwezen-essences;
  11. Menschenwasser;
  MANUELE BEGELEIDINGEN:
  12. Voetreflexologie
  13. Energetisch, ontspannende massages met etherische oliën.
  14. Transfigura-Methode®:werkt op de botstructuur, de organen, de meridianen en de emotionele velden.
  15. Dorn-Methode inclusief de massage volgens Rudolf Breuβ: een zachte techniek waarbij men in de beweging een correctie van wervels en gewrichten bekomt, die zowel bij volwassenen, kinderen als baby’s kan toegepast worden. Bijzondere effecten kan men bekomen bij: verworven beenlengteverschil, bekkeninstabiliteit, bekkenscheefstand, wervelscheefstand, nek- ,schouder- en rugklachten.

  REIKI: een zachte, liefdevolle manier om de levensstroom in het menselijk lichaam te openen. • Orthomoleculair 2 jarige opleiding aan Hogeschool Kempen. ICZO: 2012/2014

 • Orthomoleculaire Masterclass: Hogeschool Kempen: ICZO. 1 studiedag/ 7 lesuren
  Praktijkbijeenkomst "Bonusan": een gezonde flora van kop tot teen. 3 uren

 • Seminar: "Bonusan": Metabool Syndroom": 3 uren
  Congres BBOW/ KPNI: (R)evolutie in het gezondheidslandschap: 6 uren

 • "Pures" Blaas en prostaat: 5 uren
  "Pures": Nieuwe inzichten van natuurlijke stoffen bij kanker. 5 uren
  "Bonusan": (Tilburg NL) Orthomoleculaire zorg voor een gezonde oude dag. 3 uren
  "VitEducatief": ( Den Haag NL) De overgang:3 uren

 • Bonusan: Autisme: darmflora en evolutie: Webinar: 1.5 uur
  eFIOW:( Gent) Kinderdiagnostiek: 2 dagen, 10 uren
  "Bonusan": Hypothyreoïdie: webinar: 1.5 uur
  "BIOK"( NL) Enzymexpert: niveau: HBO: duur: 29.30 uur ( sept; okt; nov; 3 weekends)

 • "Natura Foundation" De vijf V's voor meer ATP: webinar: 1.15 uur
  "Natura Foundation" Mitochondriale disfunctie herkennen en aanpakken: webinar: 1.15 uur.
  22ste voeding en gezondheidscongres: 1 dag: vrijdag 15 november. (Brussel)