Liesbeth Leysen

CoachingRelaxatiebegeleidingVoedingsadviesKruidenadviesLichaamsmassagevoetreflexologieBachbloesems
Informatie: 

Welkom
Met mijn opleiding als verpleegkundige heb ik reeds een verdienstelijke werkervaring van 17 jaar in de zorg achter de rug. Daarnaast ben ik een trotse mama van 3 energieke tieners. Dit draagt mee toe aan het feit dat gezondheid centraal staat in ons dagdagelijks leven.

Verder heb ik mij toegelegd op een 4-jarige opleiding in de levensschool en een extra specialisatie in de Chinese massagekunst “tui na” (tui推= duwen, na 拿= grijpen). Deze ervaringen hebben me geholpen om me verder te verdiepen in het thema gezondheid.

Ook op sportief vlak ben ik erg actief bezig. Zo durf ik met enige fierheid zeggen dat ik in België tot de top behoor van de categorie “+40 jaar” triatleten . Dit is het resultaat van een combinatie van enerzijds een zware fysieke training en anderzijds van een gezonde balans in het leven. Deze balans bestaat eruit een evenwicht te vinden tussen een gezonde voeding en het leren luisteren naar jouw lichaam.

Naast persoonlijke consultaties, hou ik me ook bezig met kooklessen, kookworkshops en gezondheidsdagen. Deze activiteiten organiseer ik in samenwerking met 3 andere collega’s.

Als gezondheidsbegeleider ga ik samen met je op zoek naar wat jij nodig hebt om gezonder, vitaler en gelukkiger te zijn.
Door je te ondersteunen, te adviseren en te behandelen komt er meer inzicht in je leefsituatie en eventuele hinderpalen die een gezond evenwicht in de weg staan.
Door de juiste begeleiding en inzichten aan te reiken wordt je zelfgenezend vermogen gestimuleerd en kan het evenwicht opnieuw hersteld worden. Tijdens de eerste afspraak wordt er een anamnese afgenomen waarbij ik meer inzicht krijg in je fysieke, emotionele en mentale processen. Indien je weinig klachten hebt, kan je ook gewoon langskomen voor een deugddoende behandeling.
Dit zijn de methodes die los van elkaar of in combinatie mijn helend werken vorm geven :
ontspanningsmassage
dieptemassage
voeding-kruiden en supplementenadvies met iriscopie
voetreflexolie
bachbloesemtherapie
relaxatiebegeleiding
gewichtsanalyse

Adres: 
Hulshoutsesteenweg 52
2222 Itegem
België
Telefoonnummer: 
0485.745.045
E-mail adres: