Kelly Tielemans2

CoachingVoedingsadviesKruidenadviesvoetreflexologieBachbloesems
Informatie: 

Groepspraktijk DE REMISE

thuispraktijk
Leuvensebaan 92
D2
2580 Putte

Al van op jonge leeftijd maak ik gebruik van natuurlijke ondersteuning om mijn gezondheid te bevorderen. Dankzij de vierjarige opleiding tot gezondheidsconsulent heb ik mijn ervaring kunnen onderbouwen. Steeds wil ik mezelf verder blijven ontplooien, kennis verruimen en vaardigheden verfijnen. Bijscholingen staan dus wekelijks op de agenda, onder andere evolutiecoach en specialisatie voetreflexologie.

Mijn focus ligt vooral op mensen motiveren voor een bewuste levensstijl. Praktische, eenvoudige en haalbare tips die je in het dagelijks leven kan gebruiken. Met aandacht voor de meerwaarde van een gezonde levensstijl.

Voed jezelf met groenten, beweging en/of cultuur. Geef je lichaam wat het nodig heeft om goed te functioneren en geniet van de energiestroom. Het is een duurzame aanpak zonder nevenwerkingen.

Tijdens de begeleiding gaan we samen op zoek naar de oorzaak van jouw klachten. Deze zoektocht overloopt vier belangrijke invalshoeken: innerlijke groei, voeding, beweging en milieu. Jouw persoonlijke verhalen en verwachtingen zijn de basis van het traject dat we samen afleggen. Voetreflexologie, kruiden, bachbloesems en/of voedingssupplementen zijn methodes waarmee ik jouw route kan ondersteunen.

Adres: 
Kloosterstraat 16
2880 Bornem
Belgiƫ
Telefoonnummer: 
015 24 81 90
E-mail adres: