natuurlijke gezondheidszorg, Ven-consulente, orthomoleculair geschoold, energetische behandelingen,

Gerda Versmissen

CoachingRelaxatiebegeleidingVoedingsadviesKruidenadviesLichaamsmassagevoetreflexologieBachbloesems
Informatie: 

Mijn profiel:
Sinds januari 2004 ben ik actief in mijn zelfstandige praktijk voor integrale gezondheidszorg en levensbegeleiding. Ik bied ondersteuning aan bij zowel fysieke, emotionele als psychische disfuncties. Elke handeling is gericht om het zelfhelend vermogen te ondersteunen en te versterken.
Kennis en inzicht van zowel ons fysiek lichaam, onze emotionele en mentale ervaringswereld als onze subtiele energievelden geven mij de mogelijkheid om zeer efficiënt chemische processen in het lichaam te herstellen alsook de harmonie in het emotionele en mentale aspect in evenwicht te brengen. Elke begeleiding die aangeboden wordt, is individueel en wordt uitgetest. Dankzij mijn persoonlijk hoog bewustzijn werk ik met de pendel en dit zowel in het fysieke lichaam als in onze subtiel organiserende velden. (etherisch, emotioneel, mentaal, karmisch). Er wordt steeds de beste begeleiding aangeboden om het zelfhelend vermogen te optimaliseren en van hieruit te evolueren naar een betere gezondheid in lichaam, geest en ziel.
Naast mijn opleiding aan De Europese Academie voor natuurlijke gezondheidszorg heb ik volgende getuigschriften behaald:
• Voedingsadviezen: cliënten worden individueel begeleid naar een gezond en natuurlijk voedingspatroon afgestemd op hun constitutie, levenswijze en omgevingsfactoren om optimaal, energiek en creatief in het leven te staan.

• Orthomoleculaire voeding en voedingssupplementen: zowel preventief (om gezond en energiek te blijven) als curatief te gebruiken bij fysieke en psychische klachten. Vele mensen zitten met functionele tekorten van vitaminen en mineralen zonder dat er specifieke klachtenpatronen aanwezig zijn. Geschikt van foetus tot…. 200 jaar! Zeer belangrijk voor jonge mensen die zwanger willen worden of zwanger zijn. “Goed begonnen is half gewonnen!” een correcte orthomoleculaire begeleiding is gericht op evolueren naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon en leefstijl. daarnaast worden de juiste supplementen geadviseerd die individueel uitgetest worden. Op deze manier zit het altijd correct.

• Darmtherapie: gespecialiseerd om het gastro-intestinaal kanaal (spijsverteringskanaal) en al onze lichaamsbarrières in optimale conditie te brengen. “gezondheid schuilt in onze darmen!” Zeer vele klachten vinden hun oorsprong in een gedegenereerd darmmilieu en in de beschadiging van onze lichaamsbarrières.

• Bachbloesems, Californische bloesems, Nederlandse Bloesems, Chrysolight-essences, Lichtwezen-essences, Kruiden, Menschenwasser, Emocons, Drops15, Al deze subtiele essences worden volgens de prioriteiten van mijn cliënten uitgetest en in de juiste vibraties geplaatst.

Stralingsbelasting en de gevolgen voor onze gezondheid. Het is niet meer weg te denken uit onze samenleving. Penta-Power; Drops15; Aqwavit (watervitalizer): zijn allemaal tools om gezonder met straling te leven.

• Ven-Consulente: vertrekkende vanuit een intake gesprek, wordt er gewerkt met onder andere 28-dagen kuren en andere Ven-remedies. Deze bevatten informatie die uitsluitend bekomen wordt uit natuurlijke bronnen, zoals het plantenrijk en het mineralenrijk. Deze remedies zijn een toegevoegde waarde aan alle bestaande modellen voor het begeleiden van de mens in zijn totaliteit. De (r)evolutionaire visie van de Ven-remedies openen enorme mogelijkheden op het gebied van gezondheid en kwaliteit van het leven.
• Voetreflexologie

• Hopi-oorkaarsen

• Energetisch- ontspannende massages met etherische oliën.

• Relaxatiemethoden

• Transfigura-Methode®: werkt op de botstructuur, de organen, de meridianen en de emotionele velden.

PSYCH-K® is een gebruiksvriendelijke manier om de software van je geest te herschrijven en zo de uitdraai van je leven te veranderen.
Het kan je onderbewuste herprogrammeren.
Het is een sleutel om stress te transformeren en te evolueren naar rust in je denken, je relaties en je lichaam, wat een stap voorwaarts is naar meer energie, geluk, vrede, creativiteit, zelfvertrouwen, moed, gezondheid enz…
Het kan belemmerende overtuigingen veranderen in “ONDERSTEUNENDE”.

"The Love Method" werkt gelijkaardig als PSYCH-K® maar heeft toch zijn eigen specifieke meerwaarde. De beste methode wordt steeds individueel uitgetest.

Dorn-Methode inclusief de massage volgens Rudolf Breuβ: een zachte techniek waarbij men in de beweging een correctie van wervels en gewrichten bekomt, die zowel bij volwassenen, kinderen als baby’s kan toegepast worden. Bijzondere effecten kan men bekomen bij: beenlengteverschil, bekkeninstabiliteit, bekkenscheefstand, wervelscheefstand, nek- ,schouder- en rugklachten.

Reiki: een zachte, liefdevolle manier om de levensstroom in het menselijk lichaam te openen.

IET-Healing: deze energetische begeleiding biedt ondersteuning bij het wegnemen van energieblokkades en werkt zowel in het fysieke, emotionele, mentale als spirituele veld.

Adres: 
Sterrehoevelaan 47
2940 Stabroek
België
Telefoonnummer: 
03/568 70 88
E-mail adres: 
BTW Nummer: 
BE0862 348 707